Sunday, May 19, 2013

Korean Girl Shows The Power of Make Up

Assalamualaikum korang..

Wah...giler sakan aku tak update blog sebab keletihan sepanjang minggu ni. OK..Aku terjumpa link tutorial make up gadis Korea di Facebook tadi. Sekadar nak share dengan korang how make up technics can make you totally different from who you are. By the way, sekadar nak share je ye..bukan nak condemn or what so ever. Pada aku, enough with just a natural make up to make you look beautiful tapi kalau tak make up pun lagi menyerlahkan kecantikan semula jadi. Wallahualam..

4 comments:

  1. mmg pandai r guna make up...tapi xpelah...kite cantik semulajadi...hihihihi... btl x ainim??? (^_^)

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Munirah: Betul..hehe..saya sekadar pakai bedak dan lipstik nipis je

    ReplyDelete
  3. hehehe.. btul tu.. simple2 sudah.. kalau time budak2 dulu yela.. sume nak try.. sume nak taruk kat muke.. bile igt2 balik cam plakon opera je, xpun cm badut.. sgt2 fake.. hehehe

    ReplyDelete
  4. x pandai guna make up.. kalau keluar mana2 just tepek bedak n lip balm. dah siap. hehe. cepat dan mudah

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads