Monday, April 29, 2013

Preview Samsung Galaxy S4

Assalamualaikum... 
Since Galaxy S4 dah released kat Malaysia ni, jom layan ciri-ciri menarik lagi praktikal yang dimiliki oleh S4. Okay, sebagai penggemar barangan Samsung, aku jeles okay sebab tak dapat pakai handphone ni. Walau apa pun, thanks dengan handphone HTC aku tu sebab bagi peluang untuk berinteraksi dengan mudah dengan kawan-kawan semua.

Sumber asal aku ambil daripada website Samsung.








Turut didatangakan dengan accessories yang pelbagai dan lagi praktikal dalam memudahkan kehidupan si pengguna S4.

  • Vehicle Dock Kits With Car Charger - (Suitable for 4 ~ 5.3" devices)


  • S View Cover - Smart innovation of the flip cover


  • Wireless Charging Pad / Cover - Cordless charging solution




  • Flip Cover - Uniquely designed for the Samsung GALAXY S4



  • Galaxy S IV - All Share Hub



  • Protective Cover+ - Complete protection for the Samsung GALAXY S4



  • Headset - Premium Hi-Fi sound experience


  • Extra Battery Kit - When charging is not an option




  • HRM - The effective running coach



  • Body Scale - Keep track of your health

Sumber: Samsung Website

3 comments:

  1. cantiknya samsung s4.
    hrganye konpem cantik jugak..huhu

    ReplyDelete
  2. Nina: Saya pun nak juga..haih..kalo ada rezeki terpijak kan best..hehe

    Nik: Yup..kawan kembar dah beli, RM2600 siap ngan accessories skali

    ReplyDelete

My friend say: