Saturday, April 27, 2013

Mood Kelaut

Assalamualaikum semua.
Dah dua hari aku tak update blog kan. Cuma blogwalking blog kengkawan je. Korang sihat ke? Apa plan for this weekend?

Aku takde mood nak update apa-apa. Bukan takde cerita, ada je nak share tapi mood kelaut. Kepala berserabut beberapa hari ni. Banyak yang aku fikirkan dalam beberapa hari ni. Nak kata penting sangat hal yang aku dok fikirkan tu pun tak la tapi bila melibatkan soal hati dan perasaan, kira pentinglah jugakan.

Hmm...entahlah. Aku hanya mampu berdoa kepada Allah semoga aku tak hanyut dibuai perasaan dan terus kuat melawan apa yang aku rasa tatkala ini. Apa yang aku boleh cakap, aku harus tabah dan kuat demi kehidupan yang mendatang.

Walau apa sekali pun, thanks so much kepada adik-adik praktikal dan kawan baik kat unit aku, Syaf,Khai dan Wan yang buat aku gelak sepanjang minggu ni dan Epul, sahabat baik aku yang sentiasa sudi dengar masalah aku. At least ada la teman nak hilangkan kegelisahan hati aku.

Ok..sehingga kita jumpa lagi dientri yang lain. Harap time tu mood tak swing lagi macam ni la hendaknya.

posted from Bloggeroid

6 comments:

  1. hehe mood kelaut nie kenapa? :)
    plan nad weekend nie nak wat passport hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmm..nad, ada plan yg dirancang tak menjadi

      Delete
  2. tabahkan hati dgn apa yg berlaku
    happy2 k...
    moga olwes ceria

    ReplyDelete
  3. nape ni..? b happy okey.. :)

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads