Monday, April 01, 2013

MAKSAK 2013

Assalamualaikum semua...

Eh, baru beberapa hari tak blogging sekali template untuk blogging ni lain sikit.. Takpe la..

Ok..ni nak bercerita mengenai beberapa program yang aku join sepanjang beberapa minggu ni. Untuk pengetahuan, ni la sebabnya kenapa aku sampai tak sempat nak blogging ditambah dengan kesibukan kerja lagi. 
Inilah vest larian..kali ni warna hitam tapi tetap takde lengan
15 Mac 2013 bertempat di Putrajaya, Larian MAKSAK 2013 telah dianjurkan dan aku merupakan salah seorang daripada peserta larian tersebut. Rakan-rakan ofis yang terlibat antaranya Kak Aida, Ridzuan, Najib, Heidi, Ismail dan beberapa orang lagi. 

Kami berkumpul dihadapan Palace of Justice dimana larian akan bermula disitu. Bagi kategori Terbuka, larian yang perlu dilengkapkan adalah 10km manakala bagi kategori -kategori lain larian yang perlu dilengkapkan adalah 8km dan 4km. 


Cuma kali ni aku tak dapat habiskan larian sebab masa tengah lari, tetibe rasa sakit kat rusuk kanan membuatkan aku hanya mampu untuk berjalan. Harap tahun depan ada lagi..actually ini adalah tahun kedua aku join MAKSAK ni..hehehe


So, enjoy gambar-gambar kat bawah ni ya...
Mula dan Akhir Larian
Pakcik kat stage tu yang lead senamrobik..dah tua tapi tetap gagah tau

Bersiap-siap untuk berlari
Suasana dikhemah sekretariat
Mereka yang penat setelah habiskan larian
Hadiah kemenangan...tapi ni Kamarul yang dapat
Muka excited nak berlari ni..hehehe
Kak Aida yang sentiasa je senyum
*Bonus pic: Test baju sehari sebelum larian...

4 comments:

  1. Sempat melaram dengan baju larian tu dulu tu...
    Hehhehe..

    ReplyDelete
  2. seronoknya dpt join event camni...kat Putrajaya mmg byk event, untung la....

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. rajinnya akk join aktiviti.. :)

    *saya tmbhkan sikit duit tabung nuff akk ye.. :)

    ReplyDelete

My friend say: