Tuesday, April 16, 2013

IBM MIHAS 2013

Assalamualaikum semua..

Malam-malam begini, takde apa sangat yang nak aku update selepas seharian menyiapkan kerja-kerja dipejabat.

Sekadar nak berkongsi gambar semasa International Business Matching (IBM) bersempena dengan Malaysia International Halal Showcase (MIHAS) 2013. Aku dan kawan-kawan bertugas semasa acara IBM berlangsung. Sebagai apa? Usherette lah..hehehe

Memang penat sebab kena berdiri selama lebih 8 jam tau..tapi sebab dah setiap tahun begini, so, sakit tu dah jadi alah bisa tegal biasa. hehehe

Kak Alin dengan Ridzuan
Kak Noreen dan AKu
Bunga ni caption khas untuk Ridzuan..hahahah
Wan kata, dia nampak beza sangat
Haa...ni la gambar parody otomen
Setelah selesai semua tugasan..mari berposing kenangan
The ladies
OK..till meet again

No comments:

Post a Comment

My friend say: