Monday, April 29, 2013

Aiman's Farewell

Assalamualaikum semua..

Hari ni hari Isnin dan yang bestnya aku cuti hari ni. Hahahah. So, no Monday Blues OKAY.

Baiklah, mari kita mulakan cerita. Hari jumaat lepas, 26 April 2013 is the last day for our temporary staff, Aiman Hafiy or we call him Aiman Tak Kisah. Hahaha. Aiman dapat kerja tetap di SME Corp. Alhamdulillah, rezeki Aiman dah disitu kan. Aiman baru je berkhidmat secara sambilan diunit aku dalam sebulan lebih kurang. 

So, Jumaat haritu kitorang buat makan-makan sikit untuk Aiman sempena hari terakhir dia. Juga untuk meraikan kejayaan Aimand dapat kerja baru. Tahniah ye dik. Muda-muda dah dapat kerja tetap. Alhamdulillah. Even the event is so simple but we hope Aiman will appreciate it. Kitorang buat collection untuk makan-makan dan beli sedikit hadiah untuk Aiman gitu. 

OK..xyah nak bercerita banyak, meh layan je gambar-gambar yang diambil oleh jurukamera amatur iaitu, ANIM RASHID.hahaha

Big boss sedang berucap
Semua tekun untuk tengok makanan ye
Dorang berdua ni memang camera maniac
Aku dan Khai..kami beria datang pagi buta..hahaha
Syaf dan Aku..baju ala-ala sama gitu
Wan Propa gitu
Nilah orang yang kami raikan. Aiman Hafiy Ibrahim
Sesi pemberian hadiah
Yang ni pulak daripada Exam team
Competency team bergambar bersama Aiman buat kali terakhir
Harus Aku, Khai dan Wan sibuk enter frame skali kan
Freestyle posing
Ni la hadiah yang kitorang bagi kat Aiman..

2 comments:

  1. TQ sangat2 k.anim n our team n exam team..walaupon kejap kat matrade tp present yg dpt tu xblh dilupakan n mjlis aritu..actually google name sndri, kuar trus blogg ni.hehe..btw thx k.anim.kim slm kat sume! -AiMAN

    ReplyDelete
    Replies
    1. You're welcome Aiman...all the best ya

      Delete

My friend say:

Nuff Ads