Wednesday, March 27, 2013

Wordless Wednesday

Assalamualaikum semua...
Dah lebih seminggu tak update blog dek kerana kesibukan yang tak berkesudahan.
Sebelum itu, mohon maaf kepada rakan-rakan blogger yang masih belum sempat saya kunjungi blog mereka.

Wordless Wednesday for today....

*Teringat kepada arwah abah bila lihat muka anak buah ketika masih baby.

8 comments:

  1. tomey2 je budak tu.. :)
    dah setel kerja baru syok nak ber belog kan? kalau tak kusut je mikirkan kerja yang tak bersetel..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul anis..dah setel keje baru best nak blogging. aman je rasa

      Delete
  2. hihi comelnya dia....ada iras2 muka atuknya rupanya.... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah..macam ni la rupa arwah abah saya

      Delete
  3. cute dak nie + comel g2 :)

    # Alfatihah buwat arwah [abah] sis.

    ReplyDelete

My friend say: