Saturday, March 09, 2013

Selamat Hari Lahir Blogger Nick Nashram

Pinjam gambar dari blog Nick sendiri..hehehe
Assalamualaikum semua..

Rupa-rupanya hari ni adalah hari ulang tahun kelahiran blogger Nick Nashram yang ke 26 tahun. Baru tahu sebab baru setel blogwalking blog Nick. Actually Nick ni merupakan first blogger yang aku minat sebab kandungan entri blog beliau yang sentiasa penuh info-info yang berguna. 

Selain daripada itu, Nick ni pun peramah orangnya. Ok..aku confirm korang pun mesti kenal dengan beliau ni kan. 

Nick ada senaraikan beberapa wishlist beliau sempena ulang tahun kelahirannya ini. Semoga tercapai ye Nick. Aku doakan semoga umur Nick panjang, dimurahkan rezeki dan sentiasa berjaya dalam apa juga yang dilakukan. Dan yang paling penting, semoga Allah sentiasa merahmati kehidupan Nick.



SELAMAT HARI LAHIR NICK NASHRAM



4 comments:

  1. wah, siap ada entri lagi.
    terima kasih :)
    26 tahun, dah tua da..huhu

    ReplyDelete
  2. birthday sy nnt nk entry camni gak r ...bleh???

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete

My friend say: