Sunday, March 17, 2013

Loading Time For 아이님 블로그

Assalamualaikum semua..

Berhari tak jengah blog...nasib malam ni dapat online kejap..

Terbaca entri Blogger Farah before&after bubbly load time is faster. Terfikir pulak nak timbang balik berat blog aku ni. Ye la, aku ada letak widget baru, kang tak pepasal lambat pulak loading time untuk blog aku ni lambat gila.

OK..thanks to +Farah Waheda Wahid  kerana update entri yang secara tak langsung telah membantu aku. Meh sesama tengok before and after untuk load blog aku. Kalo korang nak tahu cara nak ringankan lagi blog korang, bolehlah ke entri blogger Farah. Link ada kat atas tu.



2 comments:

  1. ok, boleh try ni... =)

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete

My friend say: