Sunday, March 10, 2013

Buah Tangan Dari Mekah

Assalamualaikum semua..dah lunch ke?

Sekarang ni aku berada di APT salon teman kakak, mak dan anak buah buat rawatan rambut. Aku ngantuk sangat ni. Hahah..boring der..

Oh..ye.. pagi tadi masa kakak sampai rumah kami, dia ada bawa bungkusan dalam plastik putih. So, mak pun buka la. Rupanya ada buah tangan dari Mekah. Mak abang long (abang ipar) aku baru pulang dari Mekah menunaikan umrah. So, ada la sedikit buah tangan untuk besannya..mak aku la tu. Hehehe.

Ada kacang, kurma, Kismis. Selain tu, ada celak kening dan juga inai tiub. Haa..sapa nak pakai celak tu? Aku? Memang tak la kan..nak pakai blusher n eye shadow pun tak reti.hehehe.

Ok la..aku nak sambung baca buku Mencari Iman Yang Hilang yang aku beli last week. Nanti malam nak sambung blogwalking blog kengkawan ye. Assalamualaikum..

posted from Bloggeroid

5 comments:

  1. bestnyer dpt buah tgn dr Mekah...teringin nak mkn buah zuriat :)

    ReplyDelete
  2. Wahhh... AJ nampak celak Arab di situ....

    ReplyDelete
  3. Puteri: Buah zuriat tu apa?

    AJ: Saya xpakai celak...so, celak tu rasanya keras la nanti..hehe

    ReplyDelete
  4. best tu dpt buah tgn dari mekah.. dneo pernah dapat jubah mekah dari mak saudara... :)

    ReplyDelete

My friend say: