Monday, March 18, 2013

Blog Walking Tertangguh

Assalamualaikum semua...

Sila refer tajuk diatas. Atas sebab-sebab yang tidak dapat dielakkan, sesi blog walking blog kengkawan tertangguh beberapa ketika. 

Sejujurnya kekangan masa yang sangat meruncing menidakkan aku untuk menziarah blog kengkawan semua. 

Aku akan kembali sedikit masa lagi. Mohon maaf diatas kelewatan untuk ziarah blog kalian semua. 


Salam sayang daripada 

AINIM RASHIHAH.

10 comments:

  1. that's ok...dahulu kan tugas2 yg penting dl...

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Slow2...
    nanti dah tak busy, balaslah balik kunjungan kawan2... =D

    ReplyDelete
  3. mesti sebab kekangan masa..sama r..haha

    ReplyDelete
  4. takpe... kak mia pun banyak yang tertangguh juga ni... huhuhu

    ReplyDelete
  5. patut la dah lama tak nampak akk singgah blog sy..rupanya bz.. sama la dgn saya kak.. :)

    ReplyDelete

My friend say: