Monday, March 11, 2013

10 most expensive watches in the world

Assalamualaikum..malam ni idea nak update entri takde disebabkan aku sangat mengantuk.

So, apa kata, sebelum mata terpejam tido, jom kita blink blink mata tengok harga jam paling mahal didunia..hehehe

Chopard 201-Carat Watch
Price: $25 million
Global rank: 1


Patek Philippe Henry Graves Super Complication Pocket Watch
Price: $11 million
Global rank: 2


Patek Philippe Reference 1527 Wristwatch
Price: $5 million
Global rank: 3


Breguet & Fils, Paris, No 2667 Precision Watch
Price: $4.68 million
Global rank: 4


Louis Moinet Meteoris Watch
Price: $4.59 million
Global rank: 5


Patek Philippe 1939 Platinum World Time Watch
Price: $4.02 million
Global rank: 6


Patek Philippe 1928 Single-Button Chronograph Watch
Price: $3.63 million
Global rank: 7


Piaget Emperador Temple Watch
Price: $3.3 million
Global rank: 8


Patek Philippe 1953 Model 2523 Heures Universelles Watch
Price: $2.89 million
Global rank: 9


Cartier Secret Watch with Phoenix Decor
Price: $2.75 million
Global rank: 10

Sumber: rediff.com

Kalau la aku dapat salah satu daripada jam tangan kat atas ni, confirm aku jual balik dan guna duit tu buat beli rumah..hahahah









4 comments:

  1. kalau bateri abis @ rosak nnt conform harga nk baiki pun mahal!!! xpelah, beli yg biasa2 je, jnj leh guna...betul x?

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. wow...mahal...tapi sangat cantik...tapi...tak sangguplah nak pakai...takuttt...hehe

    ReplyDelete
  3. Munirah: Betul2..jam saya ni harga rm159 je...dah 3tahun tp masih elok lagi..xpelah, mana yg mampu je kan

    Nini: haha..nanti org rompak jam kita


    Najihah: Yang mana yang comel?

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads