Monday, February 18, 2013

Selamat Malam..Assalamualaikum

Assalamualaikum semua...

Sesi blogwalking dah setel..semalam xdapat nak blogwalking sangat sebab seharian spend masa dengan mak dan entri blog pun update sikit je. Hari ni bajet nak update banyak tapi memandangkan tadi ada keje urgent yang perlu diselesaikan kat ofis, so balik lambat pulak. Pastu stuck dalam jam, adoi la..sampai rumah dalam pukul 8.15pm dengan terkejar-kejar nak solat maghrib lagi, makan malam lagi.

Nak update entri pun dah letih. Skit2 je la untuk hari ni. Insha Allah, esok kalo jadi puasa, tengah hari nak update blog + blogwalking mana2 yang sempat ye. OK la...kita jumpa esok ye kawan2. Kepada semua, mohon ampun dan maaf andai ada terkasar bahasa ye.

Selamat malam semua.. Assalamualaikum..baca doa dulu sebelum tidur ye..

6 comments:

  1. Selamat malam & selamat berpuasa sis ;)

    ReplyDelete
  2. selamat malam dear... sleep tite, rest well and sweet dreams...

    ReplyDelete
  3. bila baca entry sis, pnat rs bdn... x alami lg tu... biasalah, time muda2 ni kt penat skit...insyaAllah dh berumur nnt kt boleh rilex..


    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. singgah tengahari ni.. bangun..bangun.. hihi

    ReplyDelete

My friend say: