Tuesday, February 26, 2013

"Segmen : Siapakah Top 5 Bias Saya by Arysha"

Assalamualaikum semua..
Malam ni tetibe nak join segmen berasaskan K-Pop. Aku bukanlah K-Popper tau, sekadar peminat setia Super Junior semata. 
Ok..nak join? Sila klik banner kat atas tu.

Top 5 Bias?
Semuanya member Super Junior je la kan.
1 - Eunhyuk - Siapa? Tu yang kat banner tu la. Dia adalah member yang paling aku suka sebab dia paling berkarisma bila menari gitu.

2 - Kyuhyun - Yang kat atas bersuit hitam ni. Suara dia memang best dan kalo dia nyanyi lagu ost confirm aku akan terus je suka.

3 -  Eeteuk - Dia ni memang seorang leader yang bagus. Sepanjang beberapa kali aku pergi konsert Super Junior, memang terserlah ciri-ciri seorang leader. Sekarang ni beliau serve for his country and will be back after 2 years

4 - Donghae - Si abang ikan manje ni, memang sentiasa buat korang akan rasa jatuh cinta atau lebih tepat untuk aku, simpati. Sebab? Perwatakan selamba dan tak bersalah dia memang buat korang tak tau nak marah ke apa ngan dia ni.

5 - Sungmin - Beliau juga adalah sebaya aku ok. Top bias kembar aku. Aku suka dia ni sebab dia sangatlah cool. Susah nak marah, penyabar, atau senang cakap, sifat-sifat cool tu lengkap ada kat dia dan paling penting dia sangat berbakat.


5 comments:

  1. Thanks sebab sudi join .. Haha , Eunhyuk memang comel bila dia menari ..Saya suka ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama...haah, eunhyuk mmg comel

      Delete
  2. Saya tag awak . Jemput ke blog saya nanti . Tolonglah join k , kalau ada masa . :) Tak paksa tapi saya harap awak boleh join .

    ReplyDelete
  3. update :) http://alisyasuju.blogspot.com/2013/02/segmen-siapakah-top-5-bias-saya-by.html

    ReplyDelete
  4. Tahniah :) Sila ke blog saya untuk tuntut hadiah okay ? Kalau tak tuntut hadiah , kemungkinan nanti hadiah akan bertukar kepada orang lain pula :) Jadi sila inform cepat-cepat ya .. :)

    ReplyDelete

My friend say: