Wednesday, February 20, 2013

SEGMEN FATIN FARHANAH MENCARI BLOGLIST MARCH

Assalamualaikum semua..dah dinner?

Ok..rasanya dah lebih seminggu aku tak join apa2 segmen or GA. Bukan xmo join dan bukan juga jual mahal sebab aku agak memilih sebab lebih suka join segmen yang simple dan tak perlu banyak2 klik sana sini. Pening.

OK..Tertarik dengan entri blogger Aimi Syahirah, maka dengan ini aku akan join segmen ni. Memandangkan ni first segmen beliau, tak salah kalo nak join pun. Kita kena la bagi support kat kengkawan blogger. Tak gitu?

OK..berminat nak join? Just clik the banner.

Selamat bersegmen kawan-kawan


7 comments:

  1. Samalah kite..cik akak pun..kalau terlampau banyak klik..cik akak surender awal...satu bab malas..dan satu lagi BB slow sangat..kalau nak join satu segmen memakan masa yang lama..so cik akak tak join ler..hihi

    ReplyDelete
  2. Fatin: Welcome

    Nao Mei: tu la pasal Cik Akak..kita mmg senang kalo join segmen je

    ReplyDelete
  3. follow u http://ninamaslizza.blogspot.ru/2013/02/segmen-fatin-farhanah-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete
  4. Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2013/02/segmen-fatin-farhanah-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete
  5. uni dari segmen ni jugak..salam ukhwah ^^

    ReplyDelete
  6. uni dari segmen ni jugak..salam ukhwah ^^

    ReplyDelete

My friend say: