Saturday, February 23, 2013

Segmen Bloglist 12 Jam Oleh Mialiana.com

Assalamualaikum semua..dah lunch ke?

OK..mari kita join segmen dari Blogger famous, Mialiana
Caranya mudah sangat dan sila klik banner untuk join ye. Segmen ni berlangsung hari ni.



Pencarian bloglist Mia bermula tepat jam 12.01 tengahari dan akan berakhir jam 11.59 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Bloglist 12 Jam Oleh Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen ini.
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh Mia Liana sendiri dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

18 comments:

  1. Datang dari Segmen Bloglist 12 Jam Oleh Mialiana.com

    http://www.erazfadli.com/2013/02/segmen-bloglist-12-jam-oleh-mialianacom.html

    p/s : tengok jenis font ni, teringat zaman mula2 buat blog..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke abg eraz..sekarang dah ubah dah pun

      Delete
  2. yeay...kita sama2 join... all the best dear... ^_^

    ReplyDelete
  3. Hai , Ninaa singgah sini :) wuhuuu :)

    http://neynaproperty.blogspot.com/2013/02/segmen-bloglist-12-jam-oleh-mialianacom.html

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen kak.. saya dah tak sempat nak bersegmen..hehhee..tapi rindu pula rasanya nk bersegmen.. ;)

    ReplyDelete
  5. hai ! yana datang dari segmen yang sama ..

    good luck utk kita semua ! =)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum! hai. Mira datang blogwalking dekat sini.
    Singgah blog Mira pula jom? http://www.miramashimaaru.com/2013/02/segmen-bloglist-12-jam-oleh-mialianacom.html :)

    ReplyDelete
  7. http://www.kisahemasputih.com/2013/02/segmen-bloglist-12-jam-oleh-mialianacom.html dari segmen yg sama :) bw here ^^

    ReplyDelete
  8. salam... ayu dtg dr segmen yg sama...

    ada masa singgah lah ke blog ayu ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/02/segmen-bloglist-12-jam-oleh-mialianacom.html

    ReplyDelete
  9. salam... mia datang belek blog ni. terima kasih ya sudi join segmen bloglist mia.

    ReplyDelete
  10. Terima kasih Kak Mia sudi kunjung blog saya :)

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads