Saturday, February 23, 2013

Penat

Assalamualaikum semua...apa khabar?

Maaf, tiada entri yang dapat aku update malam ini selain entri kepenatan ini. Blogwalking pun tak sempat. Hari ni balik lambat lagi dari ofis kerana membantu pegawai dan boss aku menyiapkan senarai tugas warga unit untuk diserahkan kepada Unit Perancangan Organisasi. Company aku akan ada major restructuring yang dijangkakan akan berlaku pada pertengahan tahun ni. So, berhempas pulas la kitorang nak menyiapkan senarai tugas tu sebab nak balancekan tugas untuk setiap warga unit. Ini supaya, tiada sesiapa yang terbeban dengan tugas yang diberi. 

Aku sampai rumah dalam pukul 11pm tadi. Sampai2 je, terus makan sebab perut dah LAPAR...ok, nak masuk tido, sebab esok ada hal lain pulak.

4 comments:

My friend say:

Nuff Ads