Saturday, February 23, 2013

Minggu Media Sosial 2013 (MSMW 2013)

Assalamualaikum semua..selamat pagi..

Mari kita mulakan dengan bismillah..

Minggu Media Sosial 2013 (MSMW 2013) akan berlangsung bermula 26 Feb - hingga 3 Mac 2013. Bertempat di Berjaya Times Square Hotel, Kuala Lumpur dengan acara kemuncak Persidangan Penulis Blog Dunia dan Anugerah Media Sosial 2013 akan diadakan pada 27 dan 28 Februari 2013. Blogger favourite aku, Hasrul Hassan turut tercalon dalam anugerah ini bagi kategori Favourite Educational Blog. 

Setengah jam yang lepas, aku terima emel jemputan untuk menghadiri conference ni pada 27 & 28 Februari. Complimentary seat for 2 persons. Tapi kena daftar online dulu..terus je la online kan. Kalo tengok pada panelis conference ni, memang semuanya hebat-hebat belaka tau. Tetibe je rasa kerdil diri ini. Perdana Menteri Malaysia juga akan hadir pada conference ini. 

Selain invitation through emel ni, Perdana Menteri Malaysia Datuk Seri Najib Razak turut adakan contest untuk mereka yang berminat untuk hadir ke conference ini. Berikut dibawah ini adalah details untuk contest tersebut yang aku petik daripada Facebook PM kita ni


SOCIAL MEDIA WEEK 2013: Tickets to Be Won!
Malaysia Social Media Week 2013 (MSMW) is a national event connecting people, content and conversations around emerging trends in social and mobile media. This year, MSMW 2013 will be held at Berjaya Times Square from 26 February to 3 March, including the conference and World Bloggers & Social Media Awards 2013 on 27 and 28 February. We would like to extend the opportunity of attending this prestigious event to you, our loyal followers. The selected winners will receive tickets worth RM399 each, which covers the events in those two days.

CONTEST MECHANICS
To participate and win these invites, simply follow these steps:
1) Post a status on Facebook, mentioning Malaysia Social Media Week or MSMW2013 while tagging @Najib Razak in the post, telling us why you wish to particpate.
OR
2) Post on Twitter using the hashtag #MSMW2013 while mentioning @NajibRazak expressing your wish to go
3) Participants with a high number of Likes on their Facebook status or retweets on Twitter will stand a chance to win a pair of tickets.

TERMS AND CONDITIONS
· This contest is only valid for Malaysians with a valid IC.
· Winners will be randomly selected by the administrator. All decisions made are final.
· All notifications will be sent via Facebook Message (in your Facebook’s ‘Others’ box instead of your usual inbox) or Twitter Direct Message. You will have to check your Facebook & Twitter inbox periodically during the duration of this contest.
· Each winner is entitled to 2 (two) tickets
· One registration is only allowed for each valid I/C number only
· Please ensure all information provided is accurate and complete. The administrator reserves the right to disqualify your participation based on incorrect submissions.
· Submissions need to be made before 12 noon on 25th February 2013, so take action now to stand a higher chance of winning those tickets.
· By registering for this contest, you also consent to receive email updates from 1Malaysia.com.my.
 For more information about the event, visit www.facebook.com/MalaysiaSocialMediaWeek or www.socialmediaweek.com.my


Sekarang ni, aku masih tunggu bos aku reply samada bagi tak kebenaran untuk aku hadiri conference ni. Kalo boss aku bagi, Insha Allah, aku pergi la. 

Korang pun mesti dapat invitation ni kan? Insha Allah, kalo boss aku bagi permission, aku akan ke sana. Jumpa disana ye.

5 comments:

  1. wah...bestnye dpt jemputan tu...nk gak...

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..harap dapat pergi tapi kalo boss tak bagi, dok je la buat keje kt oifs..hehe

      Delete
  2. Alhamdulillah..harap dapat pergi tapi kalo boss tak bagi, dok je la buat keje kt oifs..hehe

    ReplyDelete
  3. Tak ramai yang dapat undangan macam ni. RAsanya yang dapat adalah mereka yang mengundi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap tahun 2014 ni dapatlah undangan lagi

      Delete

My friend say:

Nuff Ads