Friday, February 01, 2013

F4 at Jiang Su Chinese New Year Concert

Hi korang semua..

Hari ni aku fly back to old school time. Ecehh.. Sebenarnya excited sebab buat pertama kali setelah 10 tahun aku dapat lihat balik 1 daripada 4 fav group aku bersatu kembali walaupun hanya untuk sebuah concert.

Sapa lagi kalo bukan F4. F4 ni aku minat sangat2 sejak dari zaman sekolah sehingga sekarang masih minat tu tak berubah. Baru-baru ni mereka menjayakan Jiang Su Chinese New Year Concert. So, mari kita lihat gambar2 gege(abg) yang berumur ni. Hik hik hik...
Jerry, Vic, Venus & Ken..walau kamu semua dah berumur, saya tetap sayang kamu semua. Harap sangat kalo F4 akan bersatu dan buat album baru. :)

Image credit as tagged. Source from Jerry Yan (言承旭)

2 comments:

  1. wau F4 lah.. lame tak dgr cerite kan..hurm.. :)

    ReplyDelete
  2. Haah kan..terharu tgk dorg sume. rindu Sgt2

    ReplyDelete

My friend say: