Sunday, February 10, 2013

1st beLog CONTEST : Mari Mengira by FakhRuru

Assalamualaikum semua..dah lunch kah? Hari ni menu aku laksa..sedap :)

Sebelum aku update entri dengan ceritera hujung minggu ni, meh kita join dulu segmen2 yang dianjurkan oleh blogger kita yg hensem ni, FakhRuru.

Ni first segmen dari beliau. Tergerak hati nak join bila tengok ramai blogger yang aku kenal dah join dan dok campaign segmen ni. So, mari kita join ye.

 bilangan CURLY: 79

Due Date Segmen : 28 Februari 2013 - 11.59pm

Kalo korang nak join, sila klik banner kat atas tu ye.

Selamat bersegmen

*edited: bilangan CURLY

3 comments:

  1. thnks a lot support sya dgn join contest nie! *tharu 2 saat =P

    Ptmbhn info yek, klu rsa nk tkar jwpn still boleh sbb tmat contest bru sya akn check sorng ^^ sje mberi klonggaran

    btw all the best from beLog FakhRuru (^__^)v

    ReplyDelete
  2. Thank Fakhruru..hah? cam salah je jawapan ni..ok2..nak kira balik

    ReplyDelete

My friend say: