Monday, January 28, 2013

Top 15 Blogger Peramah Blog Nick Nashram Part 1

Assalamualaikum semua...

Nak gelak dulu..HAHAHAHA... 

OK..gembira pulak tetibe petang ni bile sedang berblogwalking di blog2 fav aku Nick Nashram dan HH, tetibe terbaca entri baru Nick. Tapi ni entri semalam la. Kisahnya semalam seharian xde kat rumah sebab gi shopping ngan family. Hehehe..so, petang ni baru la sempat buat blogwalking seperti biasa kan. 

Haaa...yang buat aku happy ni sebenarnya bila baca latest entry by Nick. Top 15 Blogger Peramah Nick Nashram Part 1. Heheh...masa baca tu rasa cam bagusnya blogger2 yang rajin dan sentiasa komen kat blog Nick ni. Tapi masa scroll down nak tengok list nama 15 blogger tu, eh..namaku juga tersenarai la. 

Terus senyum lebar sampai skang ni. Xsangka tol. :)

Actually, aku memang jadi pembaca setia blog En Nick ni since August atau September last year. Masa tu aku tengah search info tentang amalan pemakanan yang betul dan pemakanan yang seimbang bagai sume tu la. Ye la, berat dah bertambahkan. Link blog Nick ni adalah top search. Aku buka terus je baca. Lepas baca tu, sempat tengok entri2 lain. Hmm...dalam kepala cakap..bagus betul blog ni sebab info dia general dan tak tertakluk kepada sesetengah kumpulan je. Time tu follower Nick dalam 600++ dan sekarang ni dah lebih 900++. Sejak hari tu, terus bookmark blog Nick ni. Lepas tu terus je follow sebab nak cari info memang senang. 

Since October lepas, aku dah janji kat diri nak rajin update blog ni, so aku selalu blogwalking kat blog Nick ni untuk cari idea dan ilham untuk update entri. Walaupun dulu xrajin comment tapi baca xpernah missed ok.

Tahniah kepada Nick sebab makin dikenali dan semoga Nick sentiasa update blog dengan entri2 yang best. All the best Nick and thanks pilih nama saya ye. 

Kepada korang yang masih belum follow atau kenal Nick Nashram ni..sila visit blog Nick dan follow beliau k.

7 comments:

  1. hahaha... blogger mesra memang layak dapat award.. :) selamat berkenalan.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat berkenalan. Saya dah follow awak ye.. hehehe..

      Delete
  2. Selamat berkenalan. Saya dah follow awak ye.. hehehe..

    ReplyDelete
  3. terbang dari blog nicknashram

    *salam blogwalking

    ReplyDelete
  4. Salam..terima kasih sudi lawat blog saya effortlab. :)

    ReplyDelete
  5. hahah..salah satu cara nak hargai pembaca..nati rajin2 la lepak blog saya ye.

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads