Thursday, January 17, 2013

Segmen : Jom Tambah Follower Sebanyak yang Mampu

Assalamualaikum...siang tadi during lunch time, tengok blog Mia Liana ada join satu segmen ni.

So, aku decide nak join jugaklah..meh join ramai2 jom


Photobucket

Cara nak join mudah dan sangat la simple. 
Deadline segmen ni 15 Februari 2013. 
Jom join.... :)

35 comments:

  1. hye...dari segment yg sma..
    http://fatihahfazlin333.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  2. Hi....terima kasih.. saya dah follow awak ye..

    ReplyDelete
  3. najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)

    http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  4. dari segmen sama , singgah n follow :) http://catberrymilk.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  5. Fasya pun dari segmen yg same :) Nice blog and done follow you. Follow me back ! http://nurfasyamila.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  6. done follow #67

    blogwalking dari segmen sama :)

    http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2013/01/jom-tambah-follower-sebanyak-yang-mampu.html

    ReplyDelete
  7. Salam Perkenalan^^
    singgah sini sambil follow . klu sudi follow back ye ^^ TQ.

    kupukupupink99.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  8. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  9. salam dear...done follow u dr segmen yg sama :)

    http://tomatobey.blogspot.com/2013/01/segmenjom-tambah-follower-sebanyak-yang.html

    ReplyDelete
  10. Lawa blog awak.Jgn lupe follow n like my page ye ^_^

    http://madi-torres.blogspot.com/2013/01/jom-tambah-follower-sebanyak-yang-mampu.html

    http://www.facebook.com/hamadiphoto

    ReplyDelete
  11. NAZ dari segmen yg sama..
    done follow sini..slm kenal..
    jemput ke blog NAZ ye ^_^

    http://naz-only-you.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  12. Salam perkenalan :)

    Singgah sini dari segmen yg sama.

    Jom singgah blog Ros ye.

    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  13. Salam perkenalan :)

    singgah dari segmen yg sama :)

    Jom singgah Sini :)

    Jom Tambah Follower Sebanyak Mampu

    ReplyDelete
  14. Hi .. singgah sini dari segmen yang sama ... jom bw blog dheartyqu.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. deno dtg dari segmen yg sama.. :) jemput singgah ke blog dayangdeno nanti ya? :)

    http://dayangdeno.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  16. http://meyrajohn.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    Dari segment yang sama. :)

    ReplyDelete
  17. http://wanecha178.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    dari segmen yg sama..follow me back ye

    ReplyDelete
  18. Saya datang dari segmen yang sama,dah follow sini,jum follow sini juga..
    http://nurulainzahir94.blogspot.com/2013/02/assalamualaikumhari-ini-aku-join.html

    ReplyDelete
  19. E'raz datang dengan perlahan ke blog peserta Segmen : Jom Tambah Follower Sebanyak yang Mampu..

    http://www.erazfadli.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete

My friend say: