Monday, January 28, 2013

SEGMEN: Jadikan Followers Unlimited!

Assalamualaikum.. Hari ni hari Isnin maka dengan xbestnya esok hari Selasa, dah kena keja balik dan paling xbest sebab esok ada monthly assembly. Adoiiii laa...malas nak diri lelama. OK..tinggalkan rungutan itu.

Hari ni aku nak join segmen pulak. Banyak giler blogger2 Malaysia ni buat segmen sampai tak tercapai aku nak join. So, become selective skit..eh ye ke? Eh, bukan2....

Cuba tengok banner comel kat atas tu. Segmen ni dari Aimi Rahim. Aku decide nak join sebab saja je nak tambah kenalan. Nak join? Sila click kat banner tu. Tarikh tutup adalah bila-bila masa saja.

So, xyah cakap banyak..korang klik je banner tu k.. As salam

24 comments:

  1. Already follow here n BW :))
    Visit my blog too k !

    http://zuhayrazack.blogspot.com/2013/01/segmen-jadikan-followers-unlimited-by.html

    ReplyDelete
  2. Hi awak.thansk ye..xsempat lagi nk blogwalking blog2 yg join segmen ni..akan balas kunjungan dan follow awak sekali ye

    Terima kasih :)

    ReplyDelete
  3. najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)
    http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/segmen-jadikan-followers-unlimited-by.html

    ReplyDelete
  4. Salam Najihah...hehe..dah follow awak pun time join segmen sapa tah hari tu..

    ReplyDelete
  5. http://pandamatalebam.blogspot.com/2013/01/segmen-jadikan-followers-unlimited-by.html

    follow saya balik kalau sudi .. nice :)

    ReplyDelete
  6. dari segmen yg same..dh follow..follow me back ..

    http://awesome--blogger.blogspot.com/2013/01/segmen-jadikan-followers-unlimited-by.html

    ReplyDelete
  7. http://www.aisyahhumaira.com/2013/01/segmen-jadikan-followers-unlimited-by.html

    group 3 dtg terjah group 2 ! dah follow sini :)

    ReplyDelete
  8. Salam perkenalan :)

    dr segmen yang sama...datang jenguk.. .http://opzzpinky.blogspot.com/2013/01/segmen-jadikan-followers-unlimited-by.html

    ReplyDelete
  9. bw sini dari segmen yg sama.

    http://greenamila.blogspot.com/2013/01/segmen-jadikan-followers-unlimited.html

    ReplyDelete
  10. Hai ;) Terima kasih sebab join segmen nie . Maaf lambat komen . :)

    ReplyDelete
  11. http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/01/segmen-jadikan-followers-unlimited-by.html

    singgah

    ReplyDelete
  12. dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-jadikan-followers-unlimited.html

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum ,,, Salam Mahabbah ...

    Datang singgah dr segmen sama ...

    http://misslightofhappiness0210.blogspot.com/2013/02/segmen-jadikan-followers-unlimited-by.html

    Done follow sini !! :)

    ilalliQa' ... ~ ^^

    ReplyDelete

My friend say: