Saturday, January 05, 2013

Review: KFC Hot & Spicy Shrimp

Hi korang..mari tinggalkan kebengangan dengan Pakej Komunikasi Belia tu ya. Ala xde pape pun tu. Lama2 nanti boleh la tekan button DAFTAR.

Tengok gambar kat atas tu...huhu... SEDAPNYA

Hmm, kisahnya KFC Hot & Spicy shrimp ni aku dah cuba dah. Ala, cam dulu2 tu cuma ia datang kembali je.

Korang dah cuba? Aku dah makan set ni 2 kali. Seperti yang dijangkakan KFC memang tidak mengecewakan hatiku. Walaupun udang tu setakat 3 ekor untuk Snack Plate, tapi tetap rasa puas sebab SEDAP. Heheh.

Rasa dia sama cam ayam Hot & Spicy je sebab dia guna rempah dan adunan yang sama cuma kali ni makan udang je la. Harganya padaku berbaloi la dan tambah duit sikit dah boleh tukar air lain kalo korang xmo minum air Pepsi.

OK...sementara promosi ni masih ada, sila2 la g KFC tu ye. Dekat je ngan umah kan? Ala kalo korang jenjalan kat shopping mall CONFIRM ada KFC. Cubalah ya...rugi xcuba. :)


No comments:

Post a Comment

My friend say:

Nuff Ads