Thursday, January 03, 2013

Pakej Komunikasi Belia

Assalamualaikum semua...

Tengok gambar kat atas ni. Hmm...dari pagi try load sampai la ke malam ni, masih langsung xdapat buka. 
Aku xtau berapa ratus kali refresh page ni sebab nak try apply. Ye la, walau rebate RM200 tapi duit juga tu kan.

Agak2 esok kalo buka dapat ke? Jangan sampai bila aku dapat load page ni skali dah penuh. Memang nak kena la...adeh..

Ada sapa2 dapat buka page ni?

No comments:

Post a Comment

My friend say:

Nuff Ads