Monday, January 07, 2013

[Fangirling] Super Junior M Comeback...YEAY!!!

Hi semua...it's fangirling time!!!! Yeeehaaaa

HAHAHAHA....senyum lebar aku hari ni bukan apa, hari ni nak "berfangirling" jap ngan artis feberet aku, siapa lagi kalo bukan Super Junior. Tapi kali  ni Sub-unit dorang, Super Junior M.

Kalo korang ELF, mesti dah tau kan yang SJ-M akan buat comeback dan hari ni, 7/1/13 dorang akan ada PC kat China tu ha. Hoiiii, jauhnya la haii.

Tajuk single terbaru untuk album ke-2 dorang adalah "BREAK DOWN". Huiiiyoooo.. Tengok teaser pun dah cam best je cuma tang set MV tu je dapat rasa seakan-akan sama ngan Acha. Hmm...xpe la yang penting seronok kan?

Xyah membebel banyak. Sila enjoy gambar2 dan video dibawah ye... *Fangirling mood !!!

*
*
*
*
*
Teaser dulu....



*
*
*
*
*
*
*
THE MV !!!!!!

No comments:

Post a Comment

My friend say: