Tuesday, January 29, 2013

CONTEST : BLOG BERTUAH 2013

Assalamualaikum semua. Selamat malam...

Malam ni baru dapat online dan dapat update blog setelah setel blogwalking lebih sejam. 
So, untuk malam ni, aku nak join lagi 1 segmen by Cik Bubu. 

Kenapa aku join segmen ni? Sebab nak mencuba la.

3 sebab kenapa blog aku perlu dipilih sebagai blog bertuah?
1 - Sebab blog aku ni baru nak bangun setelah lama sangat tido. Kiranya aku telah berikrar tahun ni untuk mengaktifkan kembali blog aku dengan entri2 yang diharap mampu member impak positif kepada para pembaca.

2 - Sebab ini adalah sebagai satu semangat kepada aku untuk terus lebih aktif sebagai blogger.

3 - Sebab aku rasa blog ni mungkin boleh jadi bertuah kalo tuan tanah Cik Bubu pilih blog ni sebagai blog bertuah. Ye tak? Ye tak?

Ye..blog saya kemas dan cepat loading.

Thanks kepada Cik Bubu sebab buat contest ni ye. Kalo korang nak join, sila klik banner kat atas tu ye.

4 comments:

  1. goodluck ya.. :)

    sy pun join sama.. :)

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/contest-blog-bertuah-2013.html

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum. singgah sini dar contest yang sama. salam kenal. done follow . jom ke blog baru saya http://samdia.blogspot.com/2013/01/contest-blog-bertuah-2013.html

    ReplyDelete
  3. As salam kenal. dah follow awak.

    Saya terjah dari segmen yang sama.

    Jemput ke blog saya.

    From,

    Nasz

    www.mohdnaser.com

    ReplyDelete

My friend say: