Tuesday, January 22, 2013

Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH) 2012

Hi korang semua...

Ni baru tahu kesnya ni. Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2012.

Alkisahnya, aku xde la amik tahu sangat sal award event kat Malaysia ni sebab aku memang xminat tengok majlis anugerah2 ni bagai. Mak tak didik aku tengok benda2 camni TAPI disebabkan ada Online Category DAN JUDA melibatkan SUPER JUNIOR, maka dengan itu, aku pun nak juga amik kisah sikit lah.

Pada korang2 yang suka event2 camni, sudahkah kalian vote untuk artis pilihan kalian?


Nak tau cara mengundi? Klik http://abpbh.com.my/undilah


Kepada mereka yang minat Super Junior tu, sila vote untuk SuJu ye

No comments:

Post a Comment

My friend say: