Monday, January 28, 2013

Adjust seluar baru

Salam korang.. ni bukan nan menunjuk tapi sekadar nak bagitau yang terpaksa buat2 rajin untuk jahit seluar yang baru aku beli semalam kat Parkson Setia City Mall. Punya la jauh mencari seluar ni dari Putrajaya smp ke Shah Alam sana. Padahal sebenarnya memang saja je jenjalan dengan family semalam.

Mula2 cari kat FOS tapi xde saiz. Alih2 masa survey kuali periuk Tefal untuk mak terus je kaki ni ringan gi Kat tempat pakaian perempuan. Hmm...jalan2 sekali nampak seluar ni terus je tanya kat promoter tu untuk saiz aku. Alhamdulillah..jumpa.

Kisahnya aku beli seluar ni sebab esok kena pakai masa monthly assembly MATRADE. Seluar yang ada dah rosak kt zip so aku pakai skirt je. Tapi memandangkan esok ada Laughter Wellness Program6, semua diwajibkan pakai seluar.

So, xyah cakap banyak, meh kita mulakan jahitan. Tapi pakai tangan je. Nak guna mesin jahit mak tu tak expert lagi kan. Heheheh..

posted from Bloggeroid

3 comments:

  1. hahahahaha.. hati2 karang terkena jarum.. huhuhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gary, dah siap jahit dah..xkena jarum pun. Alhamdulillah

      Delete
  2. Gary, dah siap jahit dah..xkena jarum pun. Alhamdulillah

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads