Friday, December 07, 2012

Bittersweet By Super Junior

안녕하세요!!!!
잘지내요?

Lama dah x taip korean words ni. Rindu pulak.

Ok...hari ni sesaja nak share lagu Bittersweet daripada Super Junior. Hmm, cam dah lama xupdate sal lirik lagu. My feveret ni tau...lagu ni actually remind me to those hurtful memories with some peoples yang sememangnya menyakitkan hati.

Tapi kitakan orang Islam, xleh musuh2 xleh dendam2 so MEMAAFKAN adalah satu perkara yang paling baik perlu dilakukan.

Actually, this song xde effect apa sangat la kat aku cuma rythm dan lirik lagu ni memang kena la. Aku suka sangat part chorus lagu ni. Pastu suara Sungmin a.k.a. Abg Minnie tu sedap sangat. Rasa cam nak putar lagu ni seratus kali dengar pun xpe.. ehehe... *Zikir lagi bagus Anim.

So, tanpa buang masa, kat bawah ni aku share fanmade video yang memang kena sesangat ngan lagu ni. Video senarnya daripada KRY nya trailer untuk konsert SJ. Selamat menonton


Video credit to sketsairoh @ YT

Feel Free To View



No comments:

Post a Comment

My friend say:

Nuff Ads