Tuesday, October 16, 2012

Hmmmm

Salam korang...hari ni aku nak update lagi blog ni.
Takde la best  pun cite ni. Cuma kisahnya aku ni bosan sangat semalam dan agak letih 
kat opis. Maklumlah, hari Isnin kan mood kerja konon2 xnaik sgt lagi..
Tapi walau mood ada ke takde tetap kena buat keje kan? 
Kang, keje xsiap kena leter ngan bos plak..
pastu gaji xhalal pulak kan..heheh

Semalam aku balik xawal sangat la dalam pukul 5.30 pm bertolak dari opis. Kisahnya sebab ada kakak kat opis nak tumpang aku half way nak balik rumah. Kak Nur namanya, keta dia tengah service dan belum siap lagi. So, sementara menunggu Kak Nur aku sempat la juga buang masa sambil kemas beg dengan speed yang sangat slow..tapi ye la kan, apa la sangat yang ada dalam beg aku tu..cepat je dah siap..
tengok jam baru 5.10pm. Hmm, aku pun terus je snap gambar kaki aku ni. Bajet nk tunjuk kasut yang orang kata comel ni. Orang kata la bukan aku kata.
Nak amik gambar muka sendiri kang, xbest plak kan..kang ada yang kata saja nk tunjuk muka..kekekke

Kasut ni aku beli kat SOGO time rehat hari Jumaat. Xmahal pun..dalam RM69.90 je. Boleh la kan..nak buat kasut keje je pun. Yang buat aku sukakan kasut ni sebab dia wedges style. Sesuai utk orang yang teringin nak pakai heel tapi xleh cam aku ni. Ada la juga feeling2 tinggi.

Okay la...nak stop kat sini..bosan sebab aku xde la cite best

No comments:

Post a Comment

My friend say:

Nuff Ads