Monday, October 24, 2011

SuJu Kanda! Hey! I'm Mr. Simple

Morning korang... pekaba? ehem..(sila guna bahasa yang sesuai)..

Apa khabar semua? Sihat?
Pagi ni sangat menceriakan saya...bukan apa, pepagi buta masa on radio, hajat nak terus cucuk mp3 kat keta..sekali Hot fm mainkan lagu Mr. Simple by my favorite idol, Super Junior...terus cancel cucuk mp3. Terus je dengar lagu tu sampai habis, then baru cucuk mp3 kat keta. Gembira xterkata sebab first time sebenarnye dengar lagu ni main pepagi buta kat radio (maaf ketinggalan sebab jarang dengar radio).

Pastu, hari ni pulak jalan xberapa nak jam..mungkin sebab orang India dah balik kampung + ngan orang2 lain yang juga join balik kampung..maka jalan kurang sikit jam.. best sbb kuar umah pukul 6.40 pun leh sampai ofis sebelum pukul 7.15..hehehe..

Macam mana pagi korang? Cer cite cer cite...hehehe

*Makanya pagi ni harus la on playlist lagu wajibkan..hehehe

No comments:

Post a Comment

My friend say: