Sunday, October 23, 2011

E.L.F. Meet Up For SJ Donghae's Birthday Party

Annyeong haseyo chingu.


Hi...kali nak story pasal Meet Up last week. Sorry for late sebab sangat busy dengan fan blog SJ tu. Banyak sangat event yang SJ attend, makanya xsempat la nak update sal event yang satu ni.




Ok xmo cite panjang...


Kami berkumpul di Taste Of Asia, Times Square around 10 am lebih kurang la. Lebih kurang 12 orang total yang join tetapi xsemua stay sampai akhir program sebab ada yang kena balik awal.

Kami dah plan nak celebrate birthday Abang Ikan yang HANDSOME ini sejak dari bulan Ogos lagi. So, apa yang nak dibuat semua dah plan awal2. Alhamdulillah, semua berjalan lancar. Cuma tang kek je la xbrapa nak lancar sebab kami beli kek on the day onwards. So xde la kek yang special for the event but still  got a cute cake.

So, upacara cam biasa.....amik gambar kek banyak2 + gambar2 kami dengan kek. Hmmm...lupa nak bagitau, setiap member yang nak join diwajibkan untuk membawa album ke-5 Super Junior version A iaitu Mr. Simple but my twin brought the version B as well. In case kalo ada yang terlupa bawa. 

Kek di beli di Bread History , adik beradik ngan Bread Story rasanya..hehehe..black forest gitu..hehe..  Makanya kami pun mula la amik gambar dengan pelbagai aneka ragam. Gambar ngan poster la, ngan kek la, ngan member tu wajib la kan...hahah..tapi ada satu pose paling best...
Semua dengan mood happy sebab dapat bersama celebrate birthday SJ Donghae. Tambahan xslalu dapat gather ramai2 camni, so chance yang ada jangan di buang begitu je kan.



Memandangkan yang kami celebrate birthday ni orang Korea, makanya makanan pun harus la bercirikan negara Winter Sonata tu kan...yang buat kami happy xtentu pasal bila ternampak poster Super Junior Happy kat kedai makanan Korea yang kami pergi tu..semua pakat2 sengih nampak gigi..TANDA BANGGA!


OK....lets end this entry...Memori yang ada ni akan menjadi kenangan buat kami sebab jarang2 kami dapat kumpul and celebrate SJ member punya birthday..Harap tahun depan dapat sambut untuk member lain pulak kan..


Tuan punya blog (saya) pun sempat posing ngan kek ni..

Yang ni plak tuan punya blog dengan kembarnya

Yang ni pulak ngan Nadia...selepas kekenyangan makan

Saya tinggalkan anda semua dengan gambar special ni


1 comment:

My friend say: