Friday, October 14, 2011

Appa Leeteuk & Baby Kyumin...merapu je

Hi..

Kali ni memang xde idea nak tulis apa sebab kepala ni dok ingat sal benda lain.
Cuma nak kongsi moment Appa Leeteuk  & Baby Kyumin..
Saya sangat la suka 2 orang ni sebab dorang sangat cute.

Geram je bile tengok dua beranak ni bila dorang spend masa bersama. Dapat lak si ayah yang kepala gila2 cam Teuki ni kan..rosak budak ni bak kata Donghae. HAHAHAA


Alahai..nak kiss appa dia..comel je..hehehe

Ni siapa suap siapa  ni? Hahaha


eheh...baju appa koyak kat bahu la...bawak baby Kyumin gi makan bbq ke? Nak ikut!

Gambar ni paling best bila baby Kyumin senyum dalam pelukan appa Leeteuk.. manja je kan?


Baby Kyumin ni dia sangat comel bila pakai topi..mungkin sebab rambut dia belum betul2 rapi kot.
Ada gak rupa appa dia masa baby kan?


Kenapa ni? cam nak nangis je.. appa marah ke? ke sebab appa ngantuk pastu xmo layan Kyumin?

Ni mesti baby Kyumin dah ngantuk kan? mata ala2 merah nak tido je...tp best tengok appa senyum je..cover penat ke appa?


The best moment ever between appa n baby. Gambar ni paling best. Kyumin ni memang sayang appa dia. Setiap kali appa dia dukung je dia mesti gembira..

Haishh..kalo macam ni, aku pun nak jadi baby cam Kyumin ni. Dapat lak appa baik cam Eeteuk ni. Fuhh... boleh bayang la aku pun join sakan jadi gile2 cam appa..hahaha

Sekian...maaf kerana saya hanya merapu ya

No comments:

Post a Comment

My friend say: