Tuesday, September 27, 2011

SPACE BIG STAR A.K.A. Heenim & Kisah Army

Korang pernah x jumpa army hensem dan cantik macam ni? Sumpah aku slalu jumpa army muka ala2 serious pastu cam xde feeling je.. kalo ada pun dalam drama ke filem sebab dorang amik pelakon jadi army.

Ni muka dia tengah pakai topi army, jadi xnampak la comelnya muka dia.
Camni, dari tepi je dah nampak hensem..siap dengan kulit yang tersangat la putih. Aku rasa cam xcaya je Heenim dah masuk army walaupun dah sebulan dia kat basic army camp kat Nonsan ni haa.
Pejam celik dah nak masuk 4 minggu dia masuk jalani training kat situ. Lagi seminggu cukup la 4 minggu basic training. Pasni dah boleh kuar kem.

Dok terfikir pasni dia akan berkhidmat kat mana ek? Ye la sebab dia bukan jenis army yang cam Kangin tu.
Terbayang plak dia keje kat train station ke..hahha

Tapi yang paling xsabar ialah nak tunggu dia update twitter dia. Rindu giler kat dia punya twitter update.

HEENIM OPPA...BOGOSHIPPO..

Cepat la 2 tahun berlalu..sebab xsabar nak jumpa Heenim balik. Time tu mesti dia bertambah cool beb.

Thanks to KATC Daum Blog sebab korang baik hati sangat selalu bagi update sal Heechul kesayangan kami ni. Jasa korang sangat dihargai dan secara x langsung blog korang pun jadi popular sebab ramai visitor.

Aku pun ketinggalan leave comment kat blog korang tau. TAHNIAH YE.. nanti bila Heenim oppa kluar camp jangan lupa update gambar banyak2 ye

1 comment:

My friend say:

Nuff Ads