Friday, September 23, 2011

Do We Look Alike?

Hi semua...

Sorry lama xupdate sebab busy.
Kali ni nk citer sal muka. Sama x? sama x?
Yang berbaju biru fesyen vietnam tu namanya Julie, practical student kat unit aku.
Kisahnya, ramai yang cakap muka kami ni serupa.. ek????
Hmm..betul ke? entah la..

Bila aku ngan Julie jalan 2 org je mesti orang tanya, "Adik Anim ya?"
Mulanya aku nafikan sebab memang la dia bukan adik kandung aku kan?
Tapi dah lama2 aku ye kan aja.. MAMPU? Hahaha

Kata orang tang mata yang ala2 sama... aku pun rasa camtu kot..sebab jenis mata xbrapa nak besar.
Cuma beza aku ngan Julie sebab aku bertudung, Julie free hair.

Korang rasa sama x?

No comments:

Post a Comment

My friend say:

Nuff Ads