Friday, August 12, 2011

Hey! I'm Mr. Simple

video

Welcome back Super Junior.

Ni video terbaru Super Junior. Tajuknya Mr. Simple. Dorang da buat comeback last week cuma aku je baru nak terhegeh update blog ni memandangkan terlalu sibuk kat fanblog yang satu lagi. Kisahnya lagu ni memang simple la se"simple" tajuk lagunye.

Brief sal lagu ni:
The lyric describes the reality where modern people living in a complicated world failing to achieve what they intended to and losing their love and dreams without the breadth of mind in a simple way with humorous and metaphorical words, meaning "There is no need to take everything very serious. Simple and easy way can rather be a better choice for finding oneself" like the title, 'Mr. Simple.'
So, kesimpulannya hidup ni jangan la jadi serius melampau dalam hidup sampai korang rasa tension kan. X perfect x bermaksud korang ni lemah. Janji koranh hidup happy, itu yang penting. Kekurangan diri sebenarnya boleh dijadikan kelebihan cuma  terpulang pada korang macam mana nak corakkan kelemahan tu.

Papepun hope korang enjoy tonton video yang aku upload.

No comments:

Post a Comment

My friend say: