Friday, June 10, 2011

Dinner @ Nasi Ayam Linda Onn

Semalam bersempena ngan besday mak, kami sume kuar gi dinner kat Nasi Ayam Linda Onn. Tempat ni memang fav mak aku. So, kitorg order as usual la. Macam dah lama xmkn kat situ sebab jauh nak gi Ampang dari Putrajaya...alasan malas nak tempuh jam.

Kami order combo set plus ada add on fav ice cream cake and 1 lg menu..xingat nama.


HAPPY BIRTHDAY MAK

My Twin, Ain & My Sister, Hidayah
Me
Me & My MUm
ni apa ek..roasted chicken kalo xsilap
yang ni plak, Jap-chae versi Malaysia
Tauhu goreng johor..sedap
Skali terlupa nak amik photo ice cream cake sebab dok asyik makan je...eheh

No comments:

Post a Comment

My friend say: