Thursday, March 17, 2011

Wallie & BG & Pagi Show @ Fly FM

Wallie!!!!
Hehehe...sengeh je bila tengok wallpaper baru aku ni. Yang ni aku rajin sikit create sendiri sementara rehat tengah hari. Alasan? Sebab aku dah bosan ngan wallpaper aku guna selama ni...
Asyik2 guna slideshow je jadi BG, so skang tukar sikit. Hehehehe
Kenapa aku cuma letak muka 4 orang ni? Alasannya ialah dorang my top 4 biased.
So, yang kat atas tu kira no.1 n no. 2 la..the theme is Super Show sebab dorang nampak sangat bergaya bila pakai suit putih ni. WOW>>> Super awesome and gorgeous tambah2 bila my cry baby Eunhyuk buat pose macam ni.. hehehe.. Aku rasa teruja je tengok muka dia. Hehehehe.. One of my friend said muka Donghae dalam wallie ni dah macam vampire..ye ke? yang pasti muka Kyuhyun sangat2 la C.O.M.E.L.

Sebenarnya aku ni tengah dengar Fly FM sebab SUJUU will appear on Pagi Show segment today. Hehehe
Dengar cite one of their DJ is in Korea and he/she will interview SJ and the DJ in Malaysia will make a live phone call to Korea. So, I'm waiting for it la.

.........................

Pepagi ni sebenarnya aku nak merepek je sebab aku rasa today is my happy day. Hehehehehe
So just nk share with you guys la..I believe korang pun mesti tengah dok dengar FLY FM kan.. al maklum la semalam kan dah heboh kat twitter.

This morning the DJ told, Pagi Show with Suju will start at 8 am..What? WOW

So, jom dengar skang......

No comments:

Post a Comment

My friend say: