Wednesday, January 12, 2011

K.E.R.J.A & T.U.G.A.S.A.N.

Topik hari ni...Kerja a.k.a tugasan.
Kalo cakap bab kerja dah memang la kerja hakiki aku ni xkan habis sampai la aku pencen.
Brapa puluh tahun da nak tunggu..tapikan kerja ni kadang2 buat aku rasa tension sebab bukan sikit tapi banyak..plak tu belum sempat nak siap dah ada kerja lain datang. Bak kata Labu dalam filem nasib si labu labi , selagi masih hidup kerje kerje kerje...kadang2 aku gelak sendiri sebab hidup aku memang macam tu.

Pagi tadi aku ada mesyuarat Unit...dalam mesyuarat tu aku telah diberi tugasan baru oleh officer aku.
Aku incharge utk register course dalam database training yang baru je siap. Huh...aku terkejut sikit sebab aku masa tu xperasan nama aku disebut.

Tapi nak cakap apakan..terima je la tugasan tu.. Tugasan tu memang akan membuatkan aku lebih busy lagi pasni. Hmm..dah nak habis waktu rehat dah ni...

jumpa lagi..nak siapkan keje

No comments:

Post a Comment

My friend say: