Thursday, January 27, 2011

Hari-hari Yang Meletihkan

2 hari dah aku bekerja untuk minggu ni sebab Isnin aku EL (emergeny leave)..tapikan aku rasa macam baru sejam je aku masuk kerja. Mana xnya, kerja yang berlambak aku dapat daripada officer ni memang sedikit membebankan. Aku perlu siapkan semuany dengan kadar segera. Walaupun itu perkara biasa cuma kadang2 rasa xtertanggung juga sebab kerjanya agak rumit.
Perut pulak asyik lapar je mungkin sebab tension kot. Tapi kalau aku makan kang kerja xsiap dan aku yang penat. Hmm.....apa nak buatkan...kata orang dah namanya pun kerja, jadi kenal la siapkan juga.
So, untuk release tension aku dengar semua lagu2 k-pop yang ada dalam pc aku ni...gila kan?
Hahahhaa....nak buat mcm mana...

No comments:

Post a Comment

My friend say: