Friday, January 07, 2011

A.E.G.Y.O SUNGMIN OPPA..H.A.N.D.S.O.M.E MAGNAE KYUHYUN

Pernah x korang sume jumpa orang yang sangat comel and handsome betul2 depan mata korang? I bet korang mesti ada jumpanye. Ini adalah kisah aku n juga 2 lelaki yang aku minat sangat. Dorang ni kalo member Super Junior..ala, yang nyanyi lagu Bonamana n Sorry Sorry kat radio Era.fm tu. Al-kisahnya... 2 drpd 10 member Super Junior or SUJU ni punya karakter yang sangat comel and manja..Sorang ni abang, sorang ni plak adik. Yang abang namanya Sungmin, yang adik namanye Kyuhyun.


Cutenye dia nyorok dalam sweet pumpkin ni...geram je

1st aku nak bercerita tentang si abang,Sungmin. Dia ni, umur dah pun 26 tahun (korean age), tapikan...kalo korang tengok muka dia, korang boleh bayangkan muka dia ni macam budak darjah satu yang ala2 comel and manja2 gitu. Dia ni memang suka ngan warna pink but dia ni bukan la jenis yang lembut..cuma dia mmg obses ngan pink sebab dia kata pink ni sangat cute.
Mula2 dulu aku pun gelak dengar apa yg dia minat tapikan, bila fikir balik xsalah pun kalo lelaki minat pink asalkan jgn hatinye pink cukup. Sungmin is someone who really talented person..know why? Sebab dia ni boleh main hampir semu instrument yang ada kat dunia ni...korang cakap je apa yg dia xtau...drum? piano? keyboard? saksofon? gitar? semu dia boleh main...plus he also involve in martial art. Hebat x dia?

Dalam muka2 comel and ala2 manja dia...sume dia tau..
Member2 SuJu yang lain pun kalah ngan dia..hehehe
Dia ni pandai gak cipta lagu..Love U More dalam album Sorry Sorry adalah ciptaan dan sorang lagi member SuJu iaitu, Ryeowook..hebatkan Sungmin ni..
Kecomelan Sungmin oppa ni sentiasa buat aku tersenyum gembira sebab aku rasa aku mcm nk cubit je pipi gebu dia.. Skang ni drama lakonan dia, The President sedang ditayangkan di KBS World, channel 391 astro. Korang kena tengok drama ni sebab lakonan dia berkesan.




Sungmin oppa tengah nyanyi lagu Rokkugo masa SS3 Guangzhou

Kalo td aku cerita pasal si abang Sungmin, kali ni cite si adik, Kyuhyun..
Kyuhyun ni memang terkenal dengan suara lunak merdu dia. Cakap je apa lagu, sume dia boleh nyanyi dengan sedap..Suara ni kira mcm suara emas la..dah banyak OST kat S.Korea yang dia nyanyi and yang paling latest..OST bagi drama The President yang sedang ditayangkan kat KBS World,channel 391 astro lakonan abang dia, Sungmin..
Kyuhyun ni memang berbakat dalam bab nyanyi sejak kecil malah dia penah ada album masa umur dia dalam 7 tahun kalo xsilap.. comelkan muka dia ni..
Sweet like his brother..
Kyuhyun ni dipanggil Evil Magnae sebab walaupun dia magnae (bongsu), tp dia yang paling nakal sekali dalam group SuJu ni.. Tapi dia pun pandai gak bermanja ngan abang2 dia..Suka je bila tgk dia manja2 ngan abang2 dia..nampak cam ni budak kecik je..
Angan slalu angan2...kalo la dia ni adik kandung aku kan best.. bahagia je hidup sebab ada adik secomel kyuhyun ni...dia ni bukan je comel...tp sangat HANDSOME..
Xcaya? tgk gambar2 yang aku letak ni..hensemkan?

Muka ni ada karisma tersendiri...sebenarnya, aku pernah jumpa dia masa SS2 KL hari tu..
Walaupun aku dudut kat upper seat tp i'm a bit lucky sebab seat aku dh kebawah..so, dapat la tengok muka dia ni dari dekat gak la.. Memang sangat2 hensem.. sampai aku cakap, kalo la dia orang Islam kan bagus..hehe


Sebenarnya, Sungmin n Kyuhyun ni bukan la adik beradik kandung tapi adik beradik dalam Super Junior je.. cuma sebab dorg ni memang rapat dan sebilik sebab tu nampak cam dorang ni adik beradik betul..Kyuhyun pun penah cakap kat fan dalam UFO reply, kalo nak Sungmin kena minta kebenaran dia sebab Sungmin oppa dia yang punya..haha.
Punya la sayangnya dia kat Sungmin...Sungmin pun memang sayang sangat kat Kyuhyun sampai sanggup datang bagi sokongan masa pementasan Three Musketeers lakonan Kyuhyun Disember lepas..
KyuMin couple ni memang sentiasa buat aku rasa cam dunia ni penuh ngan kecomelan..
Hahahhaa..

SUNGMIN OPPA..KYUHYUNNIE..SARANGHAEYO..

KYUMIN HWAITING!!!!!

*credit to photo owners

4 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. hehe...suke kan dorg ni..comel sgt couple ni bila ada kyu.. Thumbs up!!

    ReplyDelete
  3. huhuhu...btul3..tambah dgn pangai ngada diowg,,cute jew

    ReplyDelete

My friend say: