Thursday, December 23, 2010

ELF GATHERING FOR EUNHYUK BIRTHDAY PROJECT @ KLCC - PART 1

On 19 December 2010, I've attended a gathering with Super Junior fan at KLCC. Best sangat. Gathering ni specially for Eunhyuk's Birthday Project so as a big big fan of Eunhyuk, for sure la aku datang kan to support the project as well. Hehehe.. antara activities yang kitorg buat hari tu adalah acara potong kek, main game and also group photo. Seronok gak sebab jumpa ramai kawan baru plus xsangka rupa-rupanya ada gak org laki yang minat Suju. Paling best sebab kitorg jumpa magnae ELF masa gathering ni iaitu a little boy berumur 9 tahun and he was a big fan of Shindong Oppa. Baguskan budak ni? Minat Shindong sebab dia pandai menari.
I was chosen as my group leader and my group also win the 1st prize. PROUD!!!!
Below are few photos masa kat gathering tu and i will upload yang lain-lain sebab dah xcukup masa.






No comments:

Post a Comment

My friend say:

Nuff Ads