Thursday, November 25, 2010

Hari Punya Cerita

Hari ni aku gi tengok member satu ofis buat persembahan, actually dia masuk competition Emcee terbaik anjuran kementerian n agensi. Aku gi sebab nak bagi moral support la. Pertandingan tu ada 2 segment which is in Malay and also English. Persembahan member aku tu boleh tahan juga la dengan props yang digunakan agak hebat gak la. Cuma masa english segment agak tersangkut sikit maybe because memang lidah makan belacan je so susah sikit nak betulkan lidah tu speaking. Lepas je pertandingan aku dan member2 yang sama2 gi bagi moral support tu terus balik.  Mulanya memang la nak balik terus but kitaorg terus je tukar plan gi cari lunch food...so we end up gi Ketapang ( aku xtau nama sebenar restoran tu). Yang bestnya, dari mula kata nak tapow je last2 kitorg terus je makan kat situ. Tengok lauk-pauk yang enak2 memang buat perut jadi lapar. Habis je makan terus je balik ofis. Dari kata nak sampai ofis before 12 pm but we only reach office around 12.30 pm sebab makan punya pasal.
heehhe..perut dah kenyan tetibe je rasa ngantuk. member2 lain gi tido tapi aku plak dok ngadap PC ni sebab aku rasa dah lama xtengok blog aku ni. 
HEHEHHEHE

No comments:

Post a Comment

My friend say: