Thursday, November 25, 2010

Hari Punya Cerita

Hari ni aku gi tengok member satu ofis buat persembahan, actually dia masuk competition Emcee terbaik anjuran kementerian n agensi. Aku gi sebab nak bagi moral support la. Pertandingan tu ada 2 segment which is in Malay and also English. Persembahan member aku tu boleh tahan juga la dengan props yang digunakan agak hebat gak la. Cuma masa english segment agak tersangkut sikit maybe because memang lidah makan belacan je so susah sikit nak betulkan lidah tu speaking. Lepas je pertandingan aku dan member2 yang sama2 gi bagi moral support tu terus balik.  Mulanya memang la nak balik terus but kitaorg terus je tukar plan gi cari lunch food...so we end up gi Ketapang ( aku xtau nama sebenar restoran tu). Yang bestnya, dari mula kata nak tapow je last2 kitorg terus je makan kat situ. Tengok lauk-pauk yang enak2 memang buat perut jadi lapar. Habis je makan terus je balik ofis. Dari kata nak sampai ofis before 12 pm but we only reach office around 12.30 pm sebab makan punya pasal.
heehhe..perut dah kenyan tetibe je rasa ngantuk. member2 lain gi tido tapi aku plak dok ngadap PC ni sebab aku rasa dah lama xtengok blog aku ni. 
HEHEHHEHE
Read more ...

Coagulation - A touchful song sang by Kyuhyun

video

 Lagu ni sememangnya menjadi fav aku dalam album Super Junior ke-4 iaitu Bonamana. Know why? sebab maksud lagu tu sendiri membuatkan aku begitu tersentuh. Ada kala bila dengar lagu ni hati aku sayu xtentu pasal. So, korang patut dengar nyanyian merdu Kyuhyun ni. Selamat mendengar,..

Read more ...

Monday, November 01, 2010

Super Junior 5TH Album...

E.L.F.: Take out the 5th album!!

[Angel Teuk] The 5th album is next year~^^

This is Eeteuk's UFO reply..WOW!!!! He's confirming that Super Junior 5th Album will be release next year.
YEAY!!!!!!! I'm soooooo happy. Know why? Cos I can listen to their songs..hehehe
So excited and I hope the price would be the same as Bonamana.
Hmm..wondering what song would be the title and the main single. Hope it's more power than Bonamana and as sweet as No Other too. 
As for today, Super Junior have never makes me feel dissapointed with their song. So, I hope the 5th album also be DEABAK!!!
ELF, what are we waiting for? Make sure next year will be the year of Super Junior. We gonna make it true!!! Super Junior will always be strong because we, their ELF are always be by their side. Let's wish, pray and make an effort towards the 5th album. 
SUPER JUNIOR & ELF FIGHTING!!!!
Read more ...