Friday, October 29, 2010

Addicted to P.I.N.K ....PINKY????????

Mulanye aku sendiri pun x percaya yang aku ni sebenarnye suka warna pink. Tapi, sejak2 pakai keta myvi pink ni, aku dah asyik beli benda warna pink je...dlm keta aku pun bantal pink gak..inikah maknanye aku da addict ngan pink???
ni baru sikit barang2 pink aku, kat umah melambak lagi,...kekke



Photobucket
Bento Box ngan thermal bag pink

Photobucket
ni la bento box yang aku beli kat 100yen

Photobucket
yang ni plak thermal bag pun beli kat 100yen

Photobucket
beg hp aku, comel x? yg ni aku beli kat memory lane

Photobucket
pinky umbrella......murah je

Photobucket
Me & Cheryl

Photobucket
harta pertama aku pun warnanye pink gak

Photobucket
MyMinnieVi ...Comel x?

No comments:

Post a Comment

My friend say:

Nuff Ads