Thursday, June 17, 2010

Apa aku nk tulis ni???????

Sebenarnye xtau nk tulis apa tapi sebab dh lama xupdate page ni..so considering what to say oo? dont have any idea but im waiting for idea..bnyk gmbr leh update tp sbbkan internet connection xbagus sgt kat sini..i cancelled all my plan.. td aku tonton Cinta Sempurna kat astro oasis.. best sbb aku jarang dpt tgk. tgk muka ashraff muslim yg handsome tu buat aku terpikat je..dh la tinggi, putih melepak, sweet je muka mcm sweetnye hubby aku si Eunhyuk tu.. Eceh..nak juga puji Super Junior aku tu.. Pastu td aku dpt tau yg S.Korea kalah ngan argentina 1-3..so sad to hear that sbb aku sokong pasukan dr Asia sbb aku pun orang Asia kan. Never mind harap2 S.Korea akan menang balik bila ada match nnt.


No comments:

Post a Comment

My friend say:

Nuff Ads